Aanmelden Therapeuten - Hypnose Vereniging Nederland

Aanmelden Therapeuten

AANMELDEN THERAPEUTEN

Door middel van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als (aspirant) lid van de Hypnose Vereniging Nederland. Met uitzondering van het veld “Website” en “Vragen/opmerkingen” dienen alle velden verplicht en zo volledig mogelijk te worden ingevuld. Bij de HVNL aanvraag vraagt men tevens een IHR certificering aan. Bij aanmelding lidmaatschap volgt facturatie contributie per dagtekening van de aanmelding.

Kosten (prijzen per 2017, wijzigingen voorbehouden):

• HVNL in combinatie met IHR lidmaatschap € 200,00 /jaar. Van april – december naar rato.
  • Toeslag per jaar EUR 50,00 voor IHR ivm WKKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).
  • Kosten beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via HVNL € 242,00 /jaar (voorwaarden verzekering)

(genoemde prijzen zijn incl. BTW)